Nov izdelek

QIACHIP 110V AC 220V WIFI Smart Stropni Ventilator APP Remote Časovnik in Nadzor Hitrosti Svetlobe Home Delo Z Amazon Alexa in Google Doma

999 Izdelkov

€22.49

-31%

€33.07

Dodaj na moj seznam želja

Opis Izdelka:

QI-FLRC je stikalo združljivo z Mobilno Aplikacijo & RF daljinski upravljalnik.RF daljinski upravljalnik deluje kot fail safe, v primeru, da ni internetne povezave.Obstajajo 3 žice, zaradi česar je lahko nadzor nad svetlobo in ventilatorja ob istem času.Prav tako je podprta s 3 nadzor hitrosti.To je resnično večnamenski sodobni pametni dom izdelka.

Pomembne Funkcije:

a) Podpira običajnih RF daljinski nadzor in Mobilnih Aplikacij hkrati b) Omogoča Offline RF funkcije in Spletne Oblak Funkcije, c) Z Timer funkcije d) Podpira Glasovni nadzor z Alexa Spretnosti omogočeno

Tehnični Podatki:

Aplikacije: Svetlo/Fan Obratovalna Napetost: 110V AC/AC 220V Max Moč Naložiti:

Dragi prijatelji, če ste prejeli izdelek, vendar ne, kako uporabljati izdelek, se lahko obrnete na nas in mi bo rešila vse vaše težave.Prosim, ne skrbite.

1. LED STROPNI VENTILATOR: Preprosto zamenjajte izvirni voznik svoje ne-smart LED stropni ventilator z FLC-110w/FLC-220w voznik, boste dobili smart LED stropni ventilator.Je namenjen za stropni ventilatorji in luči za tri hitrosti motorji in se lahko Uporablja z stropni ventilatorji za skoraj vse dobro znanih blagovnih znamk. 2. DALJINSKI VKLOP/IZKLOP: Stropni Ventilator Daljinski upravljalnik Komplet Opremljeno z 2,4 G RF daljinski upravljalnik, Vklopi ventilator in luči, vklop/izklop in od koderkoli.Nadzor hitrosti ventilatorja - Sprememba hitrosti ventilatorja ravni: 1/2/3 / Smart REZERVACIJ & ODŠTEVANJE SVETLOBE: Združljiv z Alexa in Google Doma, Nastavite rezervacije/odštevanje, da vklopi/izklop ob določenem času. 3. DELITEV NADZORA: Nadzor vašega pametnega doma s svojo družino.Smart Scene - Sproži fan ali lučka za vklop/izklop glede na pogoje okolja na senzor.Prilagoditev Jakosti Svetlobe, možnost zatemnitve svetlobe podpora: bela / topla bela / topla barva.Primerna za Google Pomočnik Alexa, za Google Gnezdo. 4. APLIKACIJE PODPORA: Univerzalni Stropni Ventilator, Daljinski upravljalnik in Sprejemnik Popoln Komplet Za iOS in Android mobilne aplikacije.Sinhronizacija Status - v Realnem času device status (stanje naprave pod pogojem, da je app. 5. KONČNI GARANCIJA IN PODPORA STRANKAM - Uživajte 12 mesecev garancije za strojno opremo, povezanih vprašanj, skupaj s prijazno 24/7 e-pošta podporo.https://qiachip.com

Pakiranje Vsebuje:

1Pcs * Daljinski upravljalnik 1Pcs * Sprejemnik 1Pcs * Daljinskega upravljalnika Stojalo 1Pcs * Navodila za uporabo

RF Daljinski upravljalnik Navodilom:

(1) Pritisnite Svetloba & HI gumb skupaj v 15 sekundah po sprejemnik je bila povezana z močjo (LED, ki se nahaja na gumb daljinskega upravljalnika utripa hkrati), dokler ne zaslišite 3 pisk iz sprejemnika. (2) Seznanitev postopek je končan.

RF Daljinski upravljalnik Kliring/Reset Navodila:

(1) Izberite daljinski upravljalnik, ki ga želite ponastaviti. (2) Pritisnite tipko lučka tipka 5-krat v 15 sekundah po sprejemnik je povezan z močjo, dokler ne zaslišite dolg pisk (3) Daljinski upravljalnik možnosti in ni več seznanjene s sprejemnikom.

Mobilne Aplikacije Navodilom: prvi Korak: Začnite status povezave

Način A: Začetek status povezave s Pritiskom SVETLOBA & HI skupaj za najmanj 10 sekund, dokler ne slišite, skupaj pisk iz sprejmete ali LED luči stikalo izključeno.

Korak dve: Končna seznanitev napredek v Mobilne Aplikacije

a.Naložite ter Odprite s "Smart Life" Mobilne Aplikacije.b.Pritisnite gumb + v zgornjem desnem kotu za mobilne Aplikacije.c.pod "Dodaj Ročno" izberite gospodinjski Aparati.d.

Izberite Fan.e.

Klikni "Potrdi kazalnik hitro utripa" in vnesite v vaš WiFi ime in geslo, nato nadaljujte, kliknite"v REDU" f.Po iztovarjanju zaslona, pojdite nazaj na domačo stran in jo je treba omogočiti, da najde vašo napravo tam.

  • Paket: Da,
  • Kanal: 3
  • Uporaba: Stikalo
  • Blagovna Znamka: QIACHIP
  • Podpora APP: Da,
  • Brezžična Komunikacija: Wifi

Oznake: časovnik wifi, ac stropni ventilator, doma smart, m3 uspešnosti, stropni ventilator svetloba svetilke daljinski upravljalnik, kanada parka, ir daljinski googlova domača stran, nadzor stropni ventilator, wifi, alexa stikalo, 220v rele čas.

Napiši mnenje

QIACHIP 110V AC 220V WIFI Smart Stropni Ventilator APP Remote Časovnik in Nadzor Hitrosti Svetlobe Home Delo Z Amazon Alexa in Google Doma

QIACHIP 110V AC 220V WIFI Smart Stropni Ventilator APP Remote Časovnik in Nadzor Hitrosti Svetlobe Home Delo Z Amazon Alexa in Google Doma

Napiši mnenje

Podobni izdelki