Nov izdelek

Push-Up Stojalo Odbor z Ročajem Fitnes Zložljive Push Up Odbor za Mišični Trening Vadbo Joge

999 Izdelkov

€11.45

-22%

€14.86

Dodaj na moj seznam želja

Bullet Točk:

1、16-v-1 Push-Up Odbor: push-up table funkcije, različne barvne kode, ki se uporabljajo za posebne mišice, mišice prsnega koša in trebušne mišice, roko mišice in hrbtni mišica latissimus, prsih (modra), ramenih (rdeča), zadnji (rumena), mehanika(zelena).

2、Spodbujanje Vaja: heavy-duty "plug and play" push up odbor ima sistem več položajih in kotih.V samo 30 minut na dan, lahko vadbo mišice, in lahko povečate tako, da v telesu gor in dol moč, spali kalorij in izgubijo težo.

3、Zložljive Odbor: push-up krovu je namenjen za domačo usposabljanju omogoča lažje sprejeti in poberem.In je enostaven za uporabo, samo postavite ročico v želeno smer.Drsna krog polnila naredi zgornji pritiskom na ploščo bolj stabilen in varen za uporabo.

4、Premium Ročaj: silikona/ABS ročaj lahko prepreči zdrs brez skrbi potenje.In push-up odbor ima visoko kakovostne ABS plastike, ki se podjetje, ki je ni enostavno, da bi prekinil ali škodo, varnejši, zložljive, in enostaven za prevoz.

5、Široko Prijave: push-up table lahko pomaga vsakogar-moški in ženske, poklicne športnike, ali za začetnike.Uporabite ga lahko za jogo, pre-vaja, trening za moč, itd.

1.16-v-1 Push-Up Odbor: push-up table funkcije, različne barvne kode, ki se uporabljajo za posebne mišice, mišice prsnega koša in trebušne mišice, roko mišice in hrbtni mišica latissimus, prsih (modra), ramenih (rdeča), zadnji (rumena), mehanika(zelena).

2.Spodbujanje Vaja: heavy-duty "plug and play" push up odbor ima sistem več položajih in kotih.V samo 30 minut na dan, lahko vadbo mišice, in lahko povečate tako, da v telesu gor in dol moč, spali kalorij in izgubijo težo.

3.Zložljivi Odbor: push-up krovu je namenjen za domačo usposabljanju omogoča lažje sprejeti in poberem.In je enostaven za uporabo, samo postavite ročico v želeno smer.Drsna krog polnila naredi zgornji pritiskom na ploščo bolj stabilen in varen za uporabo.

4.Premium Ročaj: silikona/ABS ročaj lahko prepreči zdrs brez skrbi potenje.In push-up odbor ima visoko kakovostne ABS plastike, ki se podjetje, ki je ni enostavno, da bi prekinil ali škodo, varnejši, zložljive, in enostaven za prevoz.

5.Široko Prijave: push-up table lahko pomaga vsakogar-moški in ženske, poklicne športnike, ali za začetnike.Uporabite ga lahko za jogo, pre-vaja, trening za moč, itd.

Tehnični podatki(o):

Material: okolju prijazen ABS

Push-up odbor velikost: 67.2*19.5*2 cm/26.4*7..6*0.78 palčni

Seznam Vsebine:

1*Push-Up Odbor

2*Ročaj

 • Padec ladijskega prometa: Podpora
 • Uporablja Fitnes Oprema: Drugo
 • Funkcija:
 • Funkcija 1:
 • Funkcija 2:
 • Funkcija 4:
 • Številka Modela: Push-Up Stojalo Odbor
 • Spol:
 • Funkcija 3:
 • Funkcija 7:
 • Funkcija 5:
 • Funkcija 6:

Oznake: opremo telovadnice, push up sistem usposabljanja, v košarico korito, za push up, push up stojalo, šport muscul, odbor joga, treadmil, 3d tla za kopalnico, vaja rack.

Napiši mnenje

Push-Up Stojalo Odbor z Ročajem Fitnes Zložljive Push Up Odbor za Mišični Trening Vadbo Joge

Push-Up Stojalo Odbor z Ročajem Fitnes Zložljive Push Up Odbor za Mišični Trening Vadbo Joge

Napiši mnenje

Podobni izdelki