Nov izdelek

Oddelek za kmetijstvo in ES Certificirano Organsko Aloe Ekstrakt 20:1 aloe-emodim aloin aloinoside A. B

999 Izdelkov

€13.56

-12%

€15.58

Dodaj na moj seznam želja

Uvod Ime Proizvoda: Organska Aloe Ekstrakta

Latinsko Ime: Aloe vera(Haw.) Berg

Del, ki se Uporablja:Krško

Specifikacija: 20:1

Videz: Rjav Prašek

Shranjevanje: Shranjujte v hladnem in suhem prostoru in se izognili svetlobe in toplote.

Rok Trajanja: 2 Leti Funkcij 1.Aloe vera ekstrakt aloe emodin s funkcijo anti-bactericidal in protivnetno, lahko pospeši concrescence rane; 2.Aloe vera ekstrakt aloe emodin lahko odpravi odpadnih snovi iz telesa in pospešujejo krvni obtok; 3.Aloe vera ekstrakt aloe emodin s funkcijo za beljenje in vlažilni kože, še posebej pri zdravljenju aken; 4.Aloe vera ekstrakt aloe emodin lahko eliminatinte bolečine in zdravljenje mačka, bolezni in morska bolezen; 5.Aloe vera ekstrakt aloe emodin lahko prepreči kožo poškodujejo pred UV sevanjem, in da koža mehka in elastična.Aplikacije 1. Uporabljajo v živilih področju. 2. Uporablja se v zdravstvene izdelka polje. 3. Uporabljajo v kozmetiki področju.Poreklo surovin za Ekološko Aloe Ekstrakta

Naše Ekološko Aloe Ekstrakt 20:1 razmerje, kar pomeni vsak obrok je 20-krat bolj koncentrirana kot Organska Aloe

Kakšne so prednosti aloe vera?Aloe vera je debel, kratek-izhajala rastlin, ki shranjuje vodo v svojih listov.To se pogosto uporablja v kozmetični, farmacevtski in živilski industriji, in je predvidena letna tržna vrednost $13 milijard globalno Aloe vera je tudi priznala svoj debel, opozoril in mesnate zelene liste, ki lahko zraste do približno 12-19 palcev (30-50 cm) v dolžino.Vsak list je poln z sluzastih tkiva, ki shranjuje vodo, zaradi česar listi debel.To sluzastih, napolnjenega z vodo tkiva je "gel" smo povezali z Aloe vera izdelki.Gel vsebuje največ bioaktivnih spojin iz naprave, vključno z vitamini, minerali, amino kisline in antioksidantov.

Povzetek: Aloe vera je priljubljena zdravilna rastlina, ki se uporablja v kozmetični, farmacevtski in živilski industriji.Njeni listi so polni gel-kot snov, ki vsebuje številne koristne spojine. 2. Antioksidativne in antibakterijske lastnosti Antioksidantov, ki so pomembne za zdravje.Aloe vera gel vsebuje močne antioksidante, ki spadajo v veliko družino snovi, znane kot polifenoli .Ti polifenoli, skupaj z več drugimi spojin v Aloe vera, lahko pomaga zavira rast nekaterih bakterij, ki lahko povzročajo okužbe pri ljudeh .

Povzetek: Aloe vera vsebuje različne močan antioksidant spojin.Nekatere od teh spojin, ki lahko pomaga, da zavira rast škodljivih bakterij. 3. Pospešuje celjenje opeklin Aloe vera se najpogosteje uporablja kot aktualna zdravila, se podrgnil na kožo, namesto jedel.To je že dolgo znano kot zdravljenje ran, predvsem opekline, vključno opekline.V resnici je FDA odobren prvi Aloe vera mazilo kot over-the-counter zdravil za opekline kože nazaj v leto 1959. Študije kažejo, da je učinkovito aktualnih zdravljenja za prve in druge stopnje opeklin.Pregled 4 poskusne študije je ugotovil, da Aloe vera lahko zmanjša čas zdravljenja opeklin, ki jih je okoli 9 dni, v primerjavi z običajnimi zdravili .Dokazov za Aloe vera pomaga zdraviti druge vrste rane je nejasni .

Povzetek: Uporaba Aloe vera, da gorijo rane se zdi, da se pospeši proces zdravljenja.Dokazi nejasni za druge vrste ran. 4. Zmanjšuje zobni plaketo Zobno gnilobo in bolezni dlesni so zelo pogoste zdravstvene težave.Eden od najboljših načinov, da bi to preprečili, je zmanjšati kopičenje plaka (bakterijske biofilmov) na zobe.V usta sperite študija 300 zdravih ljudi, 100% čistega Aloe vera sok je bil v primerjavi s standardno mouthwash sestavina chlorhexidine.Po 4 dneh uporabe, Aloe vera usta sperite bilo ugotovljeno, da je prav tako učinkovita kot chlorhexidine pri zmanjševanju zobni plaketo .Druga študija, ki je pokazala podobne koristi Aloe vera sperite usta, kadar se uporablja več 15 - do 30-dnevnem obdobju .Aloe vera deluje tako, da ubijanje plošča proizvaja bakterija Streptococcus mutans v ustih, kot tudi kvasovke Candida albicans .

Povzetek: Kadar se uporablja kot usta izprati, čiste Aloe vera sok je prav tako učinkovita pri zmanjševanju zobni kopičenje plaka, kot redna mouthwash.

5. Pomaga zdravljenje grizlica rane Veliko ljudi, ki so doživeli ustih razjede ali grizlica rane, na neki točki v svojem življenju.Ponavadi obliki pod ustnic, v ustih, in traja približno 7-10 dni.Študije so prepričljivo pokazali, da Aloe vera lahko zdravljenje pospeši celjenje ustih razjede.V 7-dnevni študiji 180 ljudi s ponavljajočimi usta, razjede, je Aloe vera obliža za območje, ki je bilo učinkovito pri zmanjševanju velikosti razjede .Vendar pa ni presegla običajne razjede zdravljenja, ki je kortikosteroidi.V drugi študiji, Aloe vera gel, ne samo pospešila celjenje usta, razjede, prav tako zmanjša bolečine, povezane z njimi .

Povzetek: Uporaba Aloe vera, bodisi kot obliž ali gel, dokazano je, da pomoč pri izterjavi usta, razjede (grizlica rane). 6. Zmanjšuje zaprtje Aloe vera je pogosto uporabljajo za zdravljenje zaprtje.Tokrat pa ni gel, ampak iz lateksa, ki zagotavlja koristi.Latex je lepljive rumene ostanke najdemo tik pod kožo listov.Ključne sestavljeni odgovoren za ta namen se imenuje aloin, ali barbaloin, ki je dobro uveljavljena, odvajalo učinkov .Vendar pa, nekatere pomisleke vložili o varnostnih vprašanjih s pogosto uporabo.Iz tega razloga, Aloe latex ni bilo na voljo pri NAS, kot over-the-counter zdravil od leta 2002. V nasprotju s splošnim prepričanjem, Aloe vera ne zdi, da je učinkovit proti drugih prebavnih motenj, kot je na primer sindrom razdražljivega črevesja (IBS) in vnetne črevesne bolezni (IBD) .Povzetek: Aloe vera iz lateksa je močno odvajalo učinke, zaradi česar je koristno za zdravljenje zaprtje.Ne zdi koristno za druge bolezni prebavnega trakta.

  • Postavka Vrsta: Hujšanje, Kreme
  • Vrsta: Magnetni Toe Obroč

Oznake: majica grand cayman, kabel usb mi8 lite, lotso torba, slovanski čarobni rune, luksuzni verige ploščo, lotso iphone telefon, znamk črnila pismo, kabel usb m4 šport, sončne celice 20 amp.

Napiši mnenje

Oddelek za kmetijstvo in ES Certificirano Organsko Aloe Ekstrakt 20:1 aloe-emodim aloin aloinoside A. B

Oddelek za kmetijstvo in ES Certificirano Organsko Aloe Ekstrakt 20:1 aloe-emodim aloin aloinoside A. B

Napiši mnenje

Podobni izdelki