Nov izdelek

OBD2 Diagnostičnih Orodij Za CAT3/Za Cummins Inline 6 V7.6 Z Wifi/USB Težka Tovornjak Optičnega Tovornjak Diagnostično Orodje

999 Izdelkov

€96.82

-19%

€121.02

Dodaj na moj seznam želja

Glavne Funkcije : Branje kode, brisanje kod napak, preverjanje in kažejo živo podatkov, motor, avtomatskega menjalnika, ABS reset in SRS.Podpira Protokole : 3 - J1939/CAN125/CAN250/CAN500/CAN1000, Samodejno bitna hitrost zaznavanja za vse standardne LAHKO kanalov, Eno Žico LAHKO, toleranco napak LAHKO, J1587/J1708, J1850, ISO 15765 (LAHKO Diagnostika), ISO 14230 (KWP2000 nad ISO9141), J2534, seznama cdl., ALDL, ATEC 160 (160 baud).Podpora Tovornjak Modeli: Delo za MAČKA.Podpora Deluje Sistem: Windows XP in Windows 7 32 bit.Ker Protivirusne programske opreme, ki ne more prepoznati VDIAGTOOL VLINK programske opreme, računalnika anti-virus programska oprema, določite programsko opremo, kot je virus, prosimo zaustavite protivirusno programsko opremo, preden jo namestite programsko opremo.Package Seznam: V-Povezavo z gostiteljem, Za MAČKA 9 pin adapter, USB kabel in programska oprema disk.

forCAT3 Komunikacije Adapter III 317-7485 je zadnja generacija forCAT Komunikacijski Tok skupine,in nadomešča forCAT Comm Adapter II.To je priporočena le komunikacijske naprave forCAT,in le datalink napravo, ki vam bo omogočilo, da pravilno komunicirati z forCAT motor na dvojno datalinks.Ta funkcija je potrebna za nekatere za MAČKA ET (Elektronski Tehnik) funkcije.

IN Funkcija:

1.Zaslon "Prijavljeni Dogodek Kode", ki kažejo motor v hitrosti,Visoke temperature, porabo goriva, itd.

2.Pogled ECM je trenutno konfiguracijo in spremeniti uporabniške nastavitve

3.Izvajanje diagnostičnih testov in kalibracije in umerjanja

4.Elektro-mehanske in elektro-hidravličnih komponent

5.Okviru občutljivo pomoč vodi upravljavec skozi vsako nalogo forCat ET mogoče izvesti

6.Zapisovalnik podatkov in Podatkov, Pregledovalnik Dnevnika omogoča beleženje ECM signali za zamudo odpravljanje težav zmogljivosti.

Funkcije, ki Prikazuje vse pogoje obratovanja, ki povzročajo visoke stroške vzdrževanja, kot so:

Več hitrosti, visoke temperature, porabo goriva, prenos shift šteje.To lahko zagotovi zavedanje, da spremenite operaterja forCat "ET Trener", je zdaj vključena v ET Program.To omogoča Uporabnikom, da vlak in vadite forCat IN brez Komunikacije ac ali Elektronski Kontrolni Modul (ECM).To je brezplačna značilnost forCat ET.

Sporočilo:

1. Omogoča komunikacijo med storitve orodja in komande motorja, ki uporabljajo različne podatkovne povezave, kot so J1939/11, DeviceNet (prihodnji izdaji), forCAT DataLink, in J1708 (ATA) vozila omrežja

2. Flash program omogoča tok firmware nadgradnje, kot dodatne funkcije so na voljo

3. Uporablja J1939/11, hitro podatkovno povezavo (del ADEM III kontrole), bistveno zmanjšanje flash krat

4. Samodejno izbere J1939/11 ko utripa motorja (zmanjšuje flash čas približno 80%, od 14 minut do 3 minut).

Specifikacija:

1.ECM Povzetek zaslon sezname vsak kontrolni modul opreme

2.Testirani in daje informacije o teh modulov.

3.Hitro hookup in v realnem času, prikaz sistemov stanje.Prikazuje ,branje, kot so vrt. / min, povečanje, tlaki, temperature, itd.za Enostavno odpravljanje težav.

4.Identificira napako senzorji, pas priključkov in sistemske parametre, ki so izven specifikacij.Omogoča strankam

5.Za pomoč prodajalca opredelitev problemov, brez obiska stroja.

6.Identificira s prekinitvami tipala in ožičenje težave med Pralni delovanje in beleži vsak eno.Showswhen prišlo do težave, in kako pogosto se je to zgodilo.

7.Dodali podatke dovoliti stranko za pomoč prodajalca v diagnosticiranje in popravilo težav. (Troubeshooting Pomoč ni vgrajen v z v program, boste še vedno morali iti nazaj za knjige, da bi sledite popravilo opis in navodila v vsaki Koda Napake prikaz znotraj programa).Angleški in meritev merske enote integrirane datoteko za pomoč, da enostavno naučiti, "Kako" okoli programske opreme.

Specifikacije:

Vrsta izdelka: Avto Diagnostiko Kabli in Konektorji

Način povezave: USB / Wifi

Izdelek Material: Plastika

Podpora Deluje Sistem: Windows XP in Windows 7 32 bit

Podpora Tovornjak Modeli: Delo za MAČKA.Združljiv z forCAT Elektronskih Tehnik programske opreme

  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Težka Tovornjak Optičnega Funkcija 3: Težka Tovornjak Skener
  • Težka Tovornjak Optičnega Funkcija 5: Za CAT3
  • Težka Tovornjak Optičnega Funkcija 1: Tovornjak diagnostično orodje
  • Blagovna Znamka: VDIAGTOOL
  • Težka Tovornjak Optičnega Funkcija 4: Za Cummins Inline 6
  • Težka Tovornjak Optičnega Funkcija 6: obd2 Diagnostična orodja
  • Težka Tovornjak Optičnega Funkcija 2: Tovornjak Skener

Oznake: fcar, cummins insite 8, obd2, diagnoza kopač, datoteka opomba 5, ez400pro, inline 5 cablo, vmesnik optični bralnik cummins, avto orodje za diagnostiko renault, honda obd.

Napiši mnenje

OBD2 Diagnostičnih Orodij Za CAT3/Za Cummins Inline 6 V7.6 Z Wifi/USB Težka Tovornjak Optičnega Tovornjak Diagnostično Orodje

OBD2 Diagnostičnih Orodij Za CAT3/Za Cummins Inline 6 V7.6 Z Wifi/USB Težka Tovornjak Optičnega Tovornjak Diagnostično Orodje

Napiši mnenje

Podobni izdelki