Nov izdelek

10x10x0.2 mm Fluora Kristalno Mica Stanja za Atomsko Silo AFM Mikroskop Substrat 1-100nm Ne Motnje Robu Znotraj

999 Izdelkov

€11.44

-7%

€12.43

Dodaj na moj seznam želja

modname=ckeditor skupnosti za Atomsko Silo Mikroskopom Podlage

Fluora kristalno sljude (znan tudi kot umetni mica, sintetična sljuda veliki kristalni), pripada silikat umetno mica crystal, je v visoki temperaturi 1500℃, zaradi strogih tehnoloških pogojev in materiala razmerje, v platinum lonček taljenje mica crystal.Zato, ker je njena monotonost je dobro, ne absorbirajo nečistoč.To je bil uporabljen kot podlago za več kot 100 znanstvenih raziskovalnih ustanov in fakultet in univerz na Kitajskem, kot so okoljske biologije-raziskovalni center Kitajske akademije znanosti, Peking University, tsinghua university, Shanghai univerze fudan, Shanghai jiaotong university, nanjing univerza, itd.V primerjavi s tradicionalnimi naravnimi mica, fluoro-crystal mica je bolje, gladko in manj adsorpcije nečistot.Slike opazili v analizi DNK strukture, še posebej površine motnje robu, ne najdemo v naravnih mica preizkusa, so zabeležili v območju od 1 do 100 nanometrov nanometrov, ki so bili v več deset krat jasno kot naravni mica.Strokovnjaki, vključeni v razvoju menijo, da je pričakovati, da dohitijo na mednarodni ravni je, da uporabite fluorocrystal mica kot surovi material, namesto naravnih mica.

Opredelitev metode med rednimi sljuda in fluorocrystal mica je, kot sledi:

1. Kraj naravno mica stanja in fluorocrystal mica stanja enake debeline, na isti ogenj vir, nato vžge ogenj vir, opekline za nekaj minut in preneha ogenj, potem pa si iz sljude stanja.Naravni mica stanja je bila zgorel v pepel, in fluorocrystal mica stanja ostaja v bistvu nespremenjen.

2. Ali raztrgati fluorocryst sljuda in naravnih mica v tanke rezine z debelino 0.03 ~ 0,05 mm oz, in spali eno kotu, ki jih z lažji.Naravni mica, ko gori rdeča bodo bledo in motno, medtem ko fluorocryst mica bo ostala pregledna.

Fluora mica crystal je knjiga strukturo, ki se lahko razdeli, popolnoma cepljenje, je thinest lahko razdelimo 0,02 mm;Monotonost je zelo dobro, do atomski ravni;To ni težko pripraviti deformacije, lahko nosi velik pritisk, in ima visoko natezno trdnost in tlačno trdnost;Non - aging, ni enostavno pokvarjen, ni enostavno, da absorbira nečistoče.

  • Blagovna Znamka: TailKuKe

Oznake: dekor tassel, beam splitter takagi, aptx modul, tassel za plovila, amscop, b 29 bomber, bluetooth vabe odbor, mica, tassel trim, atomica.

Napiši mnenje

10x10x0.2 mm Fluora Kristalno Mica Stanja za Atomsko Silo AFM Mikroskop Substrat 1-100nm Ne Motnje Robu Znotraj

10x10x0.2 mm Fluora Kristalno Mica Stanja za Atomsko Silo AFM Mikroskop Substrat 1-100nm Ne Motnje Robu Znotraj

Napiši mnenje

Podobni izdelki