Nov izdelek

Gel za KOPEL PRED ZLO OKO (kratek zlo oči in zavisti Formula Wicca

999 Izdelkov

€10.20

Dodaj na moj seznam želja

Duhovno Čiščenje:

Razredčena jet te priprave v 5 litrov vode, povečati njeno učinkovitost, dodamo cimet in cascarilla in Jeriho rožno vodo.Odstranite v smeri ura igle prositi za tisto, kar želite.Čiščenje, mokro in temno vogali, vrata in okna, ki dajejo na zunaj vašega doma ali poslovnih.Za kopanje.

Ta močna kopalnica, ki je edinstven po svoji skrivnost formule, izdelan v Španiji z vsemi Evropskimi zdravstvenem stanju.

Kaj je zlo oko?

Po priljubljenih prepričanja zlo oko je sposobnost nekaterih ljudi, da s samo tisti, ki gledajo vas, proizvodnjo nekaterih misfortunes in negativne situacije v vašem življenju kot prekletstvo.Gotovo je v mnogih kulturah in nekateri so se celo govori o drugih ljudi, sposobnost, da zelo napredne ravni to sposobnost, da take mere, da so celo proizvaja neposrednih smrti.

Ljudje, ki se počutijo bewitched za videz teh "čarovniki so povedali, da so jih" sem imel slab oči, kot smo rekli, to je popularna prepričanja, ki je prisotna v številnih kulturah.Vidimo se odraža skozi stoletja v vse vrste besedil, na primer, v Bibliji, v Novi Zavezi, poleg Babilonska, Asirski in Sumerska besedil.

V starih časih to sposobnost je bila misel, da sodijo v čarovnice, edine, ki lahko povzročijo zlo oko, da bi lahko, da trpi zaradi ljubezni, da slabe stvari zgodilo, da ste ali celo dobili ubil.

Oznake: gel za nohte, prodaja, wicca čarovništva, gel za nohte, uv, zavist trepalnic, oči zavist jjeza, gel uv, wiccan set, kotla wicca, slovesnosti nastavite wicca, zavist nego oči.

Napiši mnenje

Gel za KOPEL PRED ZLO OKO (kratek zlo oči in zavisti Formula Wicca

Gel za KOPEL PRED ZLO OKO (kratek zlo oči in zavisti Formula Wicca

Napiši mnenje

Podobni izdelki