Zaposli se

Slovenski startupi iščejo sodelavce in pripravnike

Plačano poletno pripravništvo pri Celtri

Podjetje Celtra, vodilni svetovni ponudnik rešitev za mobilno oglaševanje, išče pripravnike razvijalce. Ti bi se za pet tednov (med začetkom julija in koncem septembra) pridružil ekipi v Ljubljani in pod okriljem mentorjev spoznavali različna področja dela. Pripravništvo je plačano, rok za prijavo je 30. junij. Več podrobnosti najdete na Celtrini spletni strani, svoje prijave pa pošljite na elektronski naslov jobs@celtra.com.

Mediately išče vodjo prodaje ključnim kupcem v farmaciji

Podjetje Modra Jagoda je poznano po mobilni aplikaciji Mediately, register zdravil za slovenske zdravnike. Svojo aplikacijo širijo tudi na Hrvaško, v Srbijo in na Češko, za zdaj petčlanska ekipa pa išče nove moči za osvajanje svetovnega trga.

Iščejo vodjo prodaje z večletnimi izkušnjami v farmacevtski industriji. Izbrani kandidat bo ekipi pomagal pri razvoju celostne rešitve ter njenem trženju doma in v Evropi. Več o podjetju Modra Jagoda in aplikaciji Mediately najdete na spletni strani, svoje prijave pa pošljite na elektronski naslov blaz+hiring@mediately.co.

Outfit7 išče skrbnika kakovosti

Podjetje, znano po aplikaciji Talking Tom, išče izkušenega skrbnika kakovosti s področja programske opreme. Izbrani kandidat bo odgovoren za pripravo, organizacijo ter izvedbo testov in načrtov v tesnem sodelovanju z upravljavcem in razvijalci izdelkov v vseh fazah razvoja in izdelave izdelkov. Vsaj dveletne izkušnje s testiranjem mobilnih aplikacij so prednost, ne pa pogoj.

Podjetje ponuja sklenitev delovnega razmerja za nedoločen čas s šestmesečnim poskusnim delom. Delovno mesto je v Ljubljani. Več o podjetju najdete na spletni strani, za prijavo pa izpolnite obrazec na tej povezavi.

Podjetje pixi* labs išče izkušenega PHP-razvijalca

Podjetje pixi* labs iz Šenčurja pri Kranju se ukvarja z razvojem programske opreme za e-commerce podjetja, ki potrebujejo visoko avtomatizacijo procesiranja naročil ter optimizacijo povezanih procesov: vodenje več lokacij, zaloge, dostave, vračila in podpora strankam.

Delo za nedoločen čas ponujajo strokovnjaku programerju z vsaj triletnimi izkušnjami razvijanja spletnih rešitev, dela z razvijalskimi vzorci, dobrim poznavanjem PHP, MySQL, SOAP, REST, Java Script (jQuery). Ponujajo zanimivo in dinamično delo z najnovejšimi tehnologijami v mednarodnem okolju. Več o podjetju lahko preberete na spletni strani, svoje prijave s fotografijo ter življenjepisom v slovenskem in angleškem jeziku pa pošljite na elektronski naslov slovenia@pixi.eu.

Podjetje Visionect išče produktnega vodjo

Slovenski startup Visionect razvija trenutno najbolj napredne tehnologije za delovanje brezžičnih digitalnih prikazovalnikov na osnovi e-papirja. Ekipa, ki ustvarja v Ljubljani, išče izkušenega produktnega vodjo, ki bo odgovoren za upravljanje in poslovni razvoj linije Joan.

K prijavi vabijo kandidate z vsaj dveletnimi izkušnjami z mednarodnim upravljanjem blagovnih znamk/izdelkov, ki so tehnološki navdušenci ter so odlični v prodaji in trženju. Več podrobnosti o podjetju in njihovih izdelkih si preberite na spletni strani, svoje prijave z življenjepisom ali povezavo na profil LinkedIn pa pošljite na elektronski naslov jobs@visionect.com.

Vir in besedilo: siol.net