Zaposli se

Delovni preizkus za mlade 2015

Zavod RS za zaposlovanje je objavil Javno povabilo delodajalcem za izvedbo delovnega preizkusa za mlade 2015.

Na voljo je 1 mio EUR za vključitev 1.250 brezposelnih, starih do 30 let. Povabilo je odprto od objave do porabe sredstev oziroma najdlje do 10. 9. 2015, mladi pa boste lahko v delovni preizkus vključeni do 31. 10. 2015.

Program omogoča delodajalcem, da z delovnim preizkusom udeleženca, tj. mlado brezposelno osebo, pred zaposlitvijo preizkusite in spoznate na konkretnem delovnem mestu. Mladi brezposelni pa z vključitvijo v program dobite priložnost, da pred zaposlitvijo preizkusite svoja znanja, veščine in spretnosti na konkretnem delovnem mestu.

Delodajalcem, katerih ponudbe bodo izbrane, bodo povrnili upravičene stroške delovnega preizkusa, udeleženci pa prejmejo dodatek za aktivnost in za prevoz. Program traja od najmanj 100 ur do največ en mesec, praviloma za polni delovni čas.

Ponudniki lahko oddate ponudbo po pošti, na naslove glavnih pisarn Območnih služb Zavoda po vsej Sloveniji, ali pa jo tam oddate osebno. 


Več informacij in besedilo javnega povabila: http://www.ess.gov.si/delodajalci/financne_spodbude/razpisi/razpisi?aid=1026