Zaposli se

Bled Film Festival vabi prostovoljke in prostovoljce

Od 16. do 20. junija 2015 se bo na Bledu, eni najlepših lokacij na svetu, pod predsedstvom igralca Radeta Šerbedžije in častnim pokroviteljstvom predsednika Republike Slovenije Boruta Pahorja, odvil drugi mednarodni angažirani filmski festival v Sloveniji, Bled Film Festival (BFF), ki bo ob projekcijah svetovne in evropske filmske produkcije ponudil tudi priložnost za razmislek o pomenu vode in iskanju rešitev za ohranitev vodnih virov. Na idealni lokaciji želijo povezati blišč filmskih festivalov z ekologijo, združiti filmsko ustvarjalnost z usmerjenostjo k boljšemu in bolj trajno uravnoteženemu svetu. Brez pomoči entuziastov, prostovoljk in prostovoljcev, ki vsak po svojih močeh želijo prispevati svoj čas in energijo, si dobro organiziranega festivala ne znamo predstavljati.

K sodelovanju vabijo ljudi vseh profilov in znanj, največ pomoči bodo potrebovali med festivalom, veseli pa je bodo tudi pred in po festivalu. Prostovoljci bodo delali na področjih:

- Hospitality
- Logistika
- Transport
- Promenada
- Info točke
- Office produkcija
- Asistenti določenih glavnih funkcij
- Gostinstvo
- Izdelava dnevnega časopisa (PR sporočila, slike, ipd.)

Delovni čas v času festivala: 9:00 do 00:00. Za hrano in prenočišča bo poskrbljeno.
Poleg druženja s svetovnimi filmskimi zvezdami in filmskimi ustvarjalci, vam bo delo na takem dogodku služilo kot odlična referenca.

Če vas sodelovanje zanima, jim pišite na info@bledff.com. Rok za prijavo je 25.5.2015.