Aktualno

Vabljeni k sodelovanju v natecaju Zgani se!

vabimo vas k sodelovanju  v natečaju Mladinskega sveta Slovenije z naslovom Zgani se!, v katerem zbiramo različna avtorska dela na temo vključevanja (mladih ali državljanov nasploh) v odločanje; več o vsebini najdete v spodnjem delu tega sporočila. Sodelujete lahko z različnimi avtorskimi prispevki: fotografije, posnetki, kratki sestavki, poezija, slike, risbe, stripi idr. grafični izdelki. Natečaj je sicer namenjen predvsem mladim (v starosti 15-35 let), vendar starostnih omejitev ni.

Za organizacije imamo še posebno povabilo in prošnjo:

Organizacije, ki združujete mlade vabimo, da oblikujete skupine, ki bodo oddale skupinsko prijavo v natečaj in sodelovale vtekmovanju skupin.

Ker imate verjetno spletno stran in / ali pripravljate spletne novice ipd., vas prosimo, da objavite novico o natečaju.

V natečaju bomo (v primeru pričakovanega števila sodelujočih) podelili 15 nagrad posameznikom in vsaj 1 skupinsko nagrado - za najboljšo skupino ali šolski razred.

Izdelku, ki ga boste prijavili v natečaj, je potrebno priložiti izpolnjen obrazec (priponka), ki ga najdete tudi na spletni straniwww.pobuda.si. Čas za prijavo v natečaj je do 8. decembra 2014. Prijave so možne po e-pošti na pobuda@mss.si ali na naslov Mladinski svet Slovenije, Dunajska 5, 1000 Ljubljana. Vse informacije prav tako najdete na spletni straniwww.pobuda.si ali nam pišete na pobuda@mss.si.

Celotno besedilo natečaja, ki vsebuje tudi prijavni obrazec, si lahko prenese na spodaj navedeni povezavi.