Aktualno

V taborniškem domu so se oblikovale sveže ideje

Taborniški vodniki rodu Lilijski grič Pesje so se odpravili na delovno motivacijski vikend, katerega so preživeli v novo pridobljeni Lukovi vili. Za njimi sta zanimiva dneva, ki sta prispevala k temu, da bodo v novem taborniškem letu delovali še boljše.

Prvi dan, smo se lotili vrednotenje preteklega leta, kjer smo predebatirali kako so nam uspeli projekti v minulem letu ter si postavili cilje za delovanje rodu v prihodnosti. Sledil je team building, z zanimivimi in zabavnimi nalogami, ki so poskrbele za obilico smeha. Nato smo se sestradani lotili priprave večerje v kaminu.

Drugi dan se je začel z jogo, ter nam vlil potrebno energijo za nadaljevanje posveta. Po zajtrku smo začeli s krajšim predavanjem o strateškem planiranju, kateremu je sledilo izdelovanje planov in akcij za prihajajoče leto. Nismo pa pozabili tudi na druženje ter seveda na zanimive taborniške igre.

Udeleženka delovno motivacijskega vikenda Ela je dejala: »takšni vikendi, kot je bil ta, se mi zdijo zelo primerni, saj se na tak način bolj povežemo med sabo, skupaj debatiramo in sestavljamo plan ter se noro dobro zabavamo. Evalvacija celotnega leta je še posebej pomembna, če si želimo v prihodnje še vedno tako dobro ali pa še bolje delovati. Najlepše pa je, ker delo poteka v super družbi in je zato tudi počutje  ves čas odlično.«

Delovno motivacijski vikend je v celoti uspel, mi pa se že veselimo začetka tabornikov, da plane ki smo si jih zadali tudi karseda dobro izpeljemo.

Rok Srša