Aktualno

Skejtanje na Titovem trgu

20. avgusta bo Josip Tito Broz himself v Velenju za en dan odstopil svoj trg vsem skejterjem iz celotne Slovenije.

Z njegovim dovoljenjem bomo na Titov trg prestavili objekte iz okoliških skejtparkov, zraven bomo pa dodali še đampo in avto, ki se ga bo dalo preskakovati.

Tekmovalni del dogodka bo razdeljen na best trick session in na "Game of L-E-J-G-A", ki je lokalna različica game of skate-a, z istimi pravili. Best trick bo po skupinah in na izločanje, na koncu pa se bo pomerila peterica najboljših, okronali pa bomo tistega, kateremu bo uspelo izvesti tehnično najzahtevnejši in za oči najprijetnejši trik. Za zmagovalce imamo pripravljene bogate nagrade in tudi dve handmade miniaturi kipa, ki stoji na Titovem trgu!

Vzporedno s skate kontestom se bo izvedlo tudi tekmovanje v tapčkanju / hekiju. Tekmovalci se bodo razdelili v ekipe po 2, igralo se bo pa čez mrežo. Ker je število ekip omejeno na 10, zbiramo pred-prijave na drustvo.dusa@gmail.com ali na tel. št. 041-631-672.

Da bo Titov trg zapolnjen to the fullest bomo izvedli še ostale aktivnost, in sicer:
- inline hokej tekmovanje,
- skate / longboard tečaj oz. tryout za vse, ki bi radi sprobali vožnjo na štirih koleščkih,
- fingerboard delavnica s Fingerbear fingerboards

Po končanem sešnu se bomo skupaj preselili pred velenjski eMCe, kjer se bo odvijal metal koncert. Več info o koncertu na povezavi: https://www.facebook.com/events/1763252433931855/

Dogodek se bo odvijal v sklopu Festivala mladih kultur - Kunigunda. Vabljeni!