Aktualno

RAZVAJAJ SE V MESTU

Mestna občina Velenje bo konec tedna s akcijo »Razvajaj se v mestu« in v sodelovanju s trgovskimi in gostinskimi lokali ter obrtniki v mestnem središču obeležila svetovni dan žena. 

V soboto, 8. marca 2014, bomo ob 10. uri na ploščadi pred Centrom Nova pripravili v ta namen tudi dogodek, na katerem bodo s plesno–glasbeno predstavo JUKEBOX nastopili dijaki Šolskega centra Velenje in Glasbene šole GVIDO. Obiskovalci si bodo lahko ogledali tudi modno revijo, na kateri bomo predstavili izdelke trgovine Moda La Luna, blagovno znamko Modeo, športno in modno obutev Alpine ter spodnje perilo Vražje gate. Dekleta in žene bomo na sobotno dopoldne razveselili tudi s cvetjem.

K sodelovanju smo povabili tudi trgovske in gostinske lokale ter obrtnike, ki so pripravili posebno akcijsko ponudbo svojih izdelkov in storitev, namenjeno predvsem ženskam. V Čokoladnici Lucifer bodo 7. in 8. marca 2014 pripravili Dalmatinski večer, na dan žena pa bodo dekletom in ženam podarili cvetje. Obiskovalcem bodo ponudili tudi 30 % popust na izdelek tedna. V trgovini z živili Domače dobrote bo potekala predstavitev kmetije Švent. Svojo ponudbo drobnega peciva, čokoladnih izdelkov in rož ročne izdelave bodo še razširili. Pripravili bodo tudi degustacijo salam, slanine in zaseke. Frizerstvo BOOM je za vse dame pripravilo poseben 20 % popust na »fen frizure«. Kavarna Nova bo 7. in 8. marca 2014 ženskam med 12. in 18. uro brezplačno ponudila kozarec penine. V trgovini Moda La Luna vam bodo 7. in 8. marca 2014 ob nakupu izdelkov iz nove kolekcije ponudili 10 % popust, na vso ostalo kolekcijo pa bo veljal popust do 70 %. V Nitki Velenje vam bodo 7. in 8. marca 2014 nudili 10 % gotovinski popust, ob vsakem nakupu pa boste prejeli drobno darilo, pripravili bodo tudi pogostitev. V Pizzeriji in restavraciji La Donna bodo v petek, 7. marca 2014, ponujali kavo in tiramisu po akcijski ceni 2 evra, v soboto, 8. marca 2014, pa kosilo za dve osebi za 13 evrov. Presta Center bo vsem damam na dan žena ponudila brezplačen kos tortice. V PUP-ovi Cvetličarni Rož'ca na Cankarjevi cesti boste na dan žena ob nakupu prejeli tudi drobno darilce. V Zlatarstvu Krajnc vam bodo 7. in 8. marca 2014 nudili poseben 10 % popust na vse izdelke in storitve, dame pa čaka še sladko presenečenje. HTZ Velenje bo 8. marca dopoldne na stojnici na Cankarjevi cesti prodajal spodnje perilo Vražje gate po promocijski ceni. Moške Vražje gate bodo naprodaj po 10 evrov, ženske pa po 9 evrov.

 Prijazno vabljeni!