Aktualno

Portal Urbane točke: Velenje je ugledal luč sveta

KAJ SO URBANE TOČKE?

Razvoj učinkovitega orodja za nekonvencionalno politično participacijo posameznikov v lokalnem okolju - Urbane točke: Velenje - spletni portal in mobilna aplikacija - je bil v zadnjem letu in pol velik izziv Mladinskega sveta Velenje (MSV).

Z orodjem Urbane točke želimo s pobudami občanov vplivati na odločitve lokalnih odločevalcev. 

Registrirani uporabniki lahko preko orodja dajejo konstruktivne predloge o ureditvi konkretnih lokalnih problemov, ob tem pa izpostavijo dobro urejene lokalne urbane točke - pohvale, zanimivosti in osebna priporočila.

Za povezavo na portal klikni TUKAJ!

 

KAKO UPORABLJAM SPLETNI PORTAL URBANE TOČKE: VELENJE?

Za aktivno uporabo portala - nalaganje urbanih točk, komentiranje in všečkanje se je potrebno registrirati. Registracija je brezplačna!

Za registracijo potrebujete uporabniško ime, e-mail in geslo. Registracija je uspešno izvedena, ko jo nov uporabnik potrdi prejet e-mail. 

V zadnjem tednu meseca novembra prihaja ven tudi mobilna aplikacija Urbane točke: Velenje, ki bo povezana s spletnim portalom in bo omogočala enostavnejše dodajanje urbanih točk in spremljanje samega spletnega portala.

URBANE TOČKE ŽELIMO ŠIRITI NAPREJ!

Ste je tudi vi in vaša občina zainteresirani za vzpostaitev učinkovitega orodja za nekonvencionalno politično participacijo - Urbane točke?

INFORMACIJE:  info@msv.si oz. 040 307 929 (Barbara Kelher, predsednica MSV)