Aktualno

MO Velenje pripravlja dokument Trajnostna urbana strategija

V MO Velenje pripravljajo dokument Trajnostna urbana strategija (v nadaljevanju: TUS), ki bo osnova za pridobivanje  EU sredstev z novega finančnega mehanizma - Celostne teritorialne naložbe. Preko tega mehanizma bodo lahko pridobili sredstva za razvoj mesta Velenje do leta 2020.

V okviru priprave TUS, želijo izvesti raziskavo javnega mnenja med občani mesta Velenje. Namen raziskave je ugotoviti mnenje občanov o kvaliteti življenja v Velenju, prostorskem razvoju, prometu, gospodarstvu, izobraževanju in stanju okolja v Velenju.   

Anketa je anonimna, za izpolnjevanje pa boste potrebovali dobrih 5 minut. V primeru, da na kakšno postavljeno vprašanje ne želite odgovoriti, ali ne morete opredeliti svojega mnenja, vas prosijo, da to vprašanje pustite neodgovorjeno.

Zbrani podatki bodo obravnavani strogo zaupno in analizirani na splošno in ne na ravni odgovorov posameznika. Uporabljeni bodo izključno za pripravo dokumenta TUS.

Za vaše sodelovanje se vam prijazno zahvaljujejo. 

OBENEM VAS PROSIJO, DA TO VABILO POSREDUJETE SVOJIM SODELAVKAM; SODELAVCEM, PRIJATELJEM IN SEVEDA TUDI VAŠIM DRUŽINSKIM ČLANOM!

TUKAJ JE: POVEZAVA DO ANKETE