Aktualno

INDIKAMP 2015

Letni kino ob Škalskem jezeru od 6.7. do 10.7. med 9.00 in 15.00

Preskočimo iz vsakdanjega hitenja in modernega življenja v čase, ko so na svetu prevladovale čisto drugačne vrednote. Za cel teden se bomo zopet spremenili v prave Indijance, ki jih imenujejo tudi »resnični otroci narave«, saj razumejo govor vetra, čustva živali in šepetanje rastlin. Njihovo kulturo in običaje bomo spoznali na zabaven, aktiven in prijateljski način.

KAJ BOMO POČELI?

Izdelovali bomo indijanski nakit, se preizkusili v lokostrelstvu, spoznavali naravo in se sprehodili v džunglo, postavili bomo indijanski totem in se naučili preživetja v naravi, brali bomo indijanske pravljice in obiskali indijanskega vrača, plesali bomo okoli indijanskega ognja in metali kopja, jezdili bomo tudi konje in se učili indijanskega bobnanja, pluli bomo po jezeru, pošiljali dimne signale in se preizkusili tudi v ribolovu …
Pridite in doživeli boste nepozabno pravljično avanturo, ki se vam bo zasidrala v srca za vse življenje in vas hkrati naučila marsikaj zanimivega in koristnega. Naj bodo letošnje počitnice pustolovske in nepozabne!

Cena za 1 otroka je 5 EUR na dan ter vključuje vse aktivnosti , pijačo, malico in kosilo.

IZPOLNJENE PRIJAVNICE ODDATE V PISARNI MLADINSKEGA CENTRA VELENJE NA EFENKOVI 61A (zraven Mladinskega hotela), kjer tudi poravnate prispevek. Izpolnjene prijavnice zbiramo od 29.6. do 5.7. med 8.00 in 15.00 oziroma do zapolnitve prostih mest.

Za več informacij smo vam na voljo tudi na :
070 801 126 (Andrej), 031 844 153 (Mitja) in 03 898 19 22 (S.M.O. Mc Velenje).