Aktualno

DIALOG Z EVROPSKO KOMISARKO ZA PROMET VIOLETO BULC

Mladi in vsi, ki želite, da se vaš glas sliši, sporočite ob dnevu Evrope in v Evropskem tednu mladih, kaj vas žuli! Mladinski svet Slovenije, Mladinska mreža MaMa in Predstavništvo Evropske komisije v Sloveniji organizirajo strateški Dialog z evropsko komisarko, mag. Violeto Bulc. Komisarka za promet bo z vami v odprti izmenjavi na aktualne teme, kot so: rast in delovna mesta, naložbe v infrastrukturo, zaposlovanje in vključevanje mladih ter prihodnost EU.

Dialog bo hkrati osrednji dogodek Evropskega tedna mladih, ki bo potekal med 27. aprilom in 10. majem 2015.

Dialog vodi Igor E. Bergant, neposredni prenos dialoga si lahko ogledate v živo na 3. programu RTV Slovenija in MMC RTV SLO. Za udeležbo na dialogu se lahko prijavite do 4. maja 2015 oziroma do zapolnitve mest. Vstop prost. Na dialogu bodo tudi udeleženci iz Hrvaške, Avstrije in Italije. Število udeležencev je omejeno, zato pohitite s prijavami!

Vzporedno bo potekal informativni sejem, kjer se bodo predstavile mladinske organizacije in je namenjen druženju, povezovanju in informiranju vseh udeležencev. Za živahno vzdušje po zaključku dialoga bo poskrbela glasbena skupina Koala Voice.

Več info in prijava:
dialog@mreza-mama.si

Klikni za facebook povezavo tukaj
Klikni za povezavo na spletno stran tukaj