Aktualno

DANES: DOBRODELNI PROJEKT - POMAGAJMO POMAGATIProstovoljci Mladinskega Centra Velenje so se odločili, da bomo tudi letos pomagali ljudem v stiski, zato bodo v mesecu decembru ponovno pripravili dobrodelni koncert.


To leto so se odločili, da bodo pomagali Mihi Blažiču ki prihaja iz Mestne občine Velenje.

Miha Blažič je šestnajstletnik, ki se je rodil z mišično distrofijo in zmerno motnjo v duševnem razvoju. Obiskuje posebni program vzgoje in izobraževanja na Centru za vzgojo, izobraževanje in usposabljanje v Velenju. Ves čas se srečuje z zdravstvenimi težavami, ki so posledica progresivne bolezni, pred dvema letoma pa je prestal težko operacijo hrbtenice. Kljub vsem težavam pa je Miha ves čas nasmejan, komunikativen in poln energije. Živi na majhni skromni kmetiji s starši, sestro in bratom. Mama Simona je brezposelna, prejema le minimalno nadomestilo za nego Mihe. Oče Jože je pred slabim letom doživel srčni infarkt. Tudi brat Gašper je trenutno brezposelen in intenzivno išče delo. Najmlajša od otrok, dvanajstletna Monika, pa obiskuje šesti razred osnovne šole s prilagojenim programom z nižjim izobrazbenim standardom na Centru za vzgojo, izobraževanje in usposabljanje Velenje. V družini imajo finančne težave, kar vpliva na Mihovo kvaliteto življenja.

Resnično upamo, da bomo uspeli za Miho zbrati čim več finančnih in materialnih sredstev.

Program za letošnji DOBRODELNI KONCERT - POMAGAJMO POMAGATI je :

Petek 4.12.2015

- DOBRI MOMCI (MRIGO, GHET, NEMIR live z bendom)
- V.O.T.S.(Voice Of The Soul) - PANTERA TRIBUTE
- MeetJah & 100TKA feat. KUNA

Karte bodo v predprodaji od 21.11.

***** KARTE v PREDPRODAJI v klubu eMCe 4€*****
***** NA DAN KONCERTA po 18.00 6€***** 

***Tudi letos vas bo pri vhodu na prizorišče čakal BOX, v katerega lahko daste prostovoljne prispevke in v zameno boste dobili njihovo, zdaj že tradicionalno zapestnico***


»Nihče ni nikoli tako velik kot tedaj, 
ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku.«