Aktualno

Center ponovne uporabe

Če še niste slišali za Center ponovne uporabe, morate sedaj nujno pogledati njihovo facebook stran. Preselili so se na novo lokacijo " PC Standard", ki je sedaj bližje večini meščanom. 

V Center ponovne uporabe Velenje lahko prebivalci Šaleške doline oddajo stvari iz gospodinjstev, kot so: pohištvo, gospodinjski aparati, posoda, keramika, športna oprema, knjige, dekorativni dodatki (slike, spominki ...) in otroška oprema. Pohištvo in gospodinjski aparati naj ne bodo starejši od 10 let, izjema je starinsko pohištvo. Če imate doma stvari, ki so še uporabne in jih nimate komu podariti, lahko pokličete na telefonsko številko 031 683 959 ali pošljete elektronsko sporočilo na naslov cpuvelenje@velenje.si.

V Centru ponovne uporabe Velenje bodo zbrane izdelke popravili, obnovili in prodali novim uporabnikom po simbolični ceni. Tako bodo preusmerili tok potencialnih odpadkov iz zbirnih centrov nazaj v uporabo. Namen centra je ekološko osveščanje, varčevanje z naravnimi viri in energijo ter zmanjševanje količin odpadkov.

CENTER PONOVNE UPORABE VELENJE, Šaleška cesta 2d, (PC STANDARD).

Delovni čas
ponedeljek - petek  8.00 - 18.00
sobota  8.00 - 12.00.