Aktualno

24. Dnevi mladih in kulture - 3. teden

Četrtek, 22. ob 21.00: Večer Erotične Poezije, Pekarna – staro Velenje

Nina Bizjak poskuša dokazati, da poezija ni dolgočasna. Sploh, če je erotična. Pripravlja večer ugledališčene poezije, prebarvan s čustvi in prežet s provokacijami. Vse to se bo dogajalo iz postelje.


Petek, 23. maj, ob 21.00: Rock na gradu, Velenjski grad

Na koncertu na Velenjskem gradu bodo udeleženci lahko sedeli na naravni tribuni ali noreli pod odrom, skupaj zElvis Jacskon, Eyesburn, Big Addiction in Can of BeesKoncert na gradu predstavlja enega izmed vrhuncev festivala.


Petek, 23. maj, ob 19.00: Jazz koncert – KUG Latin Ansambel & KUG Stage Band, Titov trg

Jazz ima na Univerzi za glasbo in upodabljajočo umetnost Graz (KUG) dolgo in bogato tradicijo. Tam je bil leta 1965 ustanovljen prvi jazz oddelek v Evropi. KUG vse od tedaj ostaja ena izmed vodilnih evropskih jazzovskih šol, ki se neprestano razvija v prizadevanju pripraviti študente na življenje v glasbi.


Sobota, 24. maj, ob 18.00: Večer pred Dnevom, atrij Velenjskega gradu

Štafeta modrosti bo pritekla skupaj s študenti ostalih študentskih klubov iz Kumrovca. Štafeta nima političnega pridiha, z njo se le obuja spomin na 25. maj, Dan mladosti. Sledila bo predstavitev nove številke revije RIT-racionalno izbrane teme, ki izhaja vsako leto, v času DMK-ja. Udeleženci bodo potovali v čase socializma in se pogostili z dobrotami naše mladosti.


Nedelja, 25. maj, ob 17.00: Otvoritev hiše bendov, Žoharjeva hiša v Starem Velenju

Slavnostna otvoritev prve slovenske Hiše bendov, v kateri so lokalni bendi dobili prostore za vaje, druženje in ustvarjanje. 


VSI DOGODKI SO BREZPLAČNI. 

Facebook stran: https://www.facebook.com/sskdmk

Program: https://www.facebook.com/sskdmk/events

Polona Krenker - stiki z javnostmi041-627-404