Aktualno

Koncert ob izidu kompilacije LIGNIT 3

V petek, 4.7 in soboto, 5.7. ob 20. uri, bo na Letnem kinu ob Škalskem jezeru v Velenju premierno predstavljen izid kompilacije LIGNIT 3. Gre za predstavitev velenjske glasbene scene, kjer z avtorskim komadom na dveh zgoščenkah sodeluje okrog štirideset lokalnih glasbenih izvajalcev. Na kompilaciji so zajete vse glavne smeri, kot so rock, metal, rap, hip hop, jazz, reggae in elektronska glasba. V petek bo večer hip hop- a in elektronike, sobotni večer pa bo v znamenju rocka, ter jazz- a, ki bo zazvenel pred Mozaikom v Velenju, s pričetkom ob 19. uri. 
Začetki Lignita segajo v leto 1998, ko je na pobudo treh velenjskih glasbenih navdušencev izšel LIGNIT1, s predstavljenimi enajstimi glasbenimi skupinami. Leta 2002 je na dveh zgoščenkah s tridesetimi sodelujočimi glasbenimi zasedbami izšel LIGNIT 2, ki je bil dopolnjen z multimedijo in mp3 posnetki. 

****Petek, 4.7. ob 20.00****
HIP HOP in ELEKTRONIKA

Nastopajoči: MRIGO, 3320, NEMIR, KAOS EFFECT, 100TKA&MEETJAH, EKO, TONSKE, QUB, BERINIO, GRAYLOW, DIDAA, MMBASSA...

****Sobota, 5.7. ob 20.00 ****
ROCK

Nastopajoči: INMATE, BIG ADDICTION, EKSTRAVAGANZA, KAOTIC BULLETS, KRVAVA ROSA, NAKAJIMA, ENTHEOGEN, FUGITIVES, CHIMERA, CORDURA, SOMETHING SMALL 
+
premiera videospota Res Nullius - V vagonu raztrganih 
duš

****Sobota, 5.7. ob 19:00J****
JAZZ (Mozaik, Titov trg)


PUKL – JAMNIK - KOREN KVARTET + PRESENEČENJE

Vstopnina: 3 evre, s CD-jem 10 evrov

Več informacij:
Spletna stran LIGNIT 3
Facebook dogodek

Ne zamudite in obeležite praznik velenjske glasbene scene!